Najkvalitetniji obrazovni programi za učenje matematike, fizike, biologije, hemije i engleskog jezika          Akcijski popust do 70%.         Za izvođenje kvalitetne nastave u novim digitalnim kabinetima          Samo za nastavnike: Programi za brzu pripremu testova.         

Upotrebi klikere

Zabavno obrazovni softver

Naslovi: CD UPOTREBI KLIKERE M (9-12 god), CD UPOTREBI KLIKERE S (12-15 god)
Jezik: Srpski – latinica, Cena: Besplatno - preuzimanje lično

            video prikaz naruči

U saradnji sa Dečjom televizijom (DTV) spremili smo dva interaktivna multimedijalna programa zabavno-obrazovnog karaktera: UPOTREBI KLIKERE M (za decu uzrasta 9 – 12 godina) i UPOTREBI KLIKERE S (za decu uzrasta 12 – 15 godina). Cilj ovih programa je da kroz zabavu i igru (forma takmičarskog kviza) deca ovladaju mnogim novinama iz raznih oblasti: kultura, istorija, priroda itd. Tu su i logičko-jezički i matematički problemi, igre spretnosti i zapažanja...

Programi se baziraju na koncepciji popularnog televizijskog kviza KLIKERI u produkciji DTV -a koji su emitovani na mnogim televizijama širom Srbije i Crne Gore. Ipak, primereno visokim mogućnostima savremenih računara, programi su značajno dopunjeni, pre svega sadržajima vezanim za matematičke igre i logičke probleme.

Program se sastoji od pet nivoa, odnosno od pet različitih tematskih i težinskih ispita (igara). Bodovanje po nivoima je progresivno, sto pojačava motivaciju kod deteta da ide do kraja, ne bi li sakupio što više bodova. Naravno, baza pitanja, problema i varijacija logičkih igara je dovoljno široka da se sa programima može družiti dugo – na desetine puta, bez bojazni od ponavljanja sadržaja.

Poseban ton programu daje vodič - šaljivi lik kojeg glumi voditelj originalnog kviza. On je tu sve vreme - duhovit i neposredan. Komentariše sve poteze korisnika, upoznaje ga sa sadržajima i pravilima igre, sugeriše mu dalje poteze, jednostavno - druži se sa njim.

Svi rezultati se beleže i pamte, te ih putem e-mail-a možete proslediti nama. Svakog meseca nagrađivaćemo najuspešnije takmičare nekim od naših obrazovnih ili zabavnih programa.

Tehnički zahtevi:

  • PENTIUM 3 procesor, 700MHz, 128 MB RAM, CD čitač, 600 MB prostora na hard disku
  • grafička postavka: 800x600 u 16-bit-noj paleti boja
  • operativni sistem: Windows 9x, 2000, XP, Vista

Programi imaju softversku zaštitu, te se mogu instalirati isključivo originalna izdanja!